Як мені допоміг Святий Тадей

Прощі, відпусти, милостиня, піст, сімейне життя, питання етики та моралі... Усе, що стосується повсякденного життя кожного християнина

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

Міра
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 340
З нами з: 25 лютого 2013, 09:52
Звідки: Львів

Re: Як мені допоміг Святий Тадей

Повідомлення Міра » 24 вересня 2014, 15:04

Vira-Maria, тримайтесь! Можливо мусіли пройти через це випробування, щоб навчитись чогось і стати кращою. Щоб зміцнилась віра. Хочу Вам сказати, що так, як Бог Вас любить, чоловік ніколи не буде любити. Вірте в себе! Будьте впевнені в собі. Шкода, що чоловік ваш виявився слабким, але люди такі. Гасіть той біль працею, стільки всього є, що можемо зробити для Бога, стільки потребуючих. І тільки з Богом в серце приходить мир, і спокій, і любов. :Rose:
Хто буде намагатися спасти своє життя, той його погубить; а хто його погубить, той збереже його живим.
Лк.17,33

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9683
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Re: Як мені допоміг Святий Тадей

Повідомлення о.Олег » 25 вересня 2014, 09:56

Vira-Maria писав:Хочу також засвідчити допомогу Святого Тадея. В моєму житті настало те гірке випробовування, через яке, напевно, проходить багато подружніх пар. На жаль, мій чоловік не зумів впоратись із спокусою, некзважаючи на стільки прожитих років у шлюбі. Дуже важко розчаруватись у людині, яку любиш. Дуже важко чути слова, що він любить іншу жінку. Але я простила його, хоча розумію, що та друга живе у його спогадах. Душа болить нестримно, хоча пройшло вже близько півроку. Дуже важко жити з цим болем. Але я стараюсь заради дітей. Розумію, що зруйнувати легше, ніж зберегти. В ці важкі хвилини до рук потрапила молитва до Святого Тадея, яка стала мені дуже помічною. Я вдячна Ісусу Христу та цьому Святому за всі одержані ласки. Звичайно, ще не все так гладко, мучить страшна дипресія, якась невпевненість, але я вірю, що з Божою поміччю все налагодиться. Головне вірити і щиро просити.

молитимусь за Вас
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Ніколас
гість
гість
Повідомлень: 1
З нами з: 30 грудня 2014, 02:01

Re: Як мені допоміг Святий Тадей

Повідомлення Ніколас » 01 січня 2015, 23:09

Хочу розпочати свою історію з того, що ми з дружиною давно хотіли дітей. І от , коли дізнались, що вагітні, були дуже щасливі. Вагітність проходила нормально, жодних значних проблем не було, а тому ми спокійно готувались невдовзі стати самими щасливими батьками.
Важко собі уявити, яким був наш страх, коли почались передчасні пологи і лікарі сказали, що не встигнуть проколоти медичний препарат, призначений для того, щоб підготувати дитинку до появи на світ і відкриття ще не до кінця сформованих легень. Незважаючи на страх і відчай ми безперестанку молились до Святого Юди Тадея, щоб дитинка народилась живою і дихала. Через кілька годин на світ появилась наша крихітка, чий голосний крик дав надію і впевненість, що Юда Тадей і Господь почули наші молитви.
А далі почалась тривала боротьба за життя. Згідно зі статистикою, виживає тільки половина усіх недоношених діток. Бог був на нашій стороні і ми вижили, але наші випробування тільки почались. Згодом стало відомо, що у нашої крихітки виявлено кишкову непрохідність, а тому конче необхідна операція. Лікарі боялись робити будь-які прогнози, говорячи, що операція буде дуже складна і взагалі важко щось передбачити, бо дитинка надто маленька і стан її не є стабільним. Разом з дружиною ми молились по кілька годин на день, відвідували по кілька церков, усюди ставлячи свічки за здоровя нашої крихітки, просили священників молитись за нашу доню. Настав день операції і наше малятко лікарі забрали в операційну. Операція дійсно була дуже складною і тривала 4 довгих години, на протязі яких ми не переставали молитись і вірити, що усе буде добре.
І от через 4 години спочатку в блок інтенсивної терапії привезли апарат штучної вентиляції легень і ми зрозуміли, що операція завершилась. Через 10 хвилин лікарі принесли нашу доню і сказали, що усе пройшло успішно, але саме важче попереду, бо у таких діток може виникнути багато супутніх проблем, як ниркова недостатність, так і серцева. Слава Богу усе це ми знову пережили, знову молячись і просячи Святих про допомозі.
Здавалося б, на цьому б усе й мало закінчитись, але лікарі сказали, що подібна кишкова непрохідність частіше за все виникає з ряду причин – хвороба Гіршпрунга чи муковісцидоз – дві страшні хвороби, які налякали нас до смерті. Знову і знову летючи до храму Божого, щоб просити заступництва і оздоровлення, ми здали усі необхідні аналізи. Спочатку двічі проводили експертизу на Гіршпрунга, в результаті медики сказали, що у нашої доні цієї недуги немає, а згодом відправили кров на аналіз в Львів, де мали б перевірити на муковісцидоз. Самий довгий тиждень очікування і безкінечні молитви до Ісуса і Матері Божої, Юди Тадея, Святої Марти, Святої Теклі, Шарбеля, Пантелеймона, Святого Миколи Чудотворця і Миколи Чарнецького, Петра і Павла, Святого Андрія, Матері Терези, Герарда, Параскеви, Арсенія та Антонія Падевського, Падре Піо, Йосифа та Йосафата, Симеона.
Одного разу відвідавши Катедру в Тернополі і приклавши палець до мощей Святого Шарбеля, я вперше відчув якийсь легенький енергетичний імпульс, який ніби проходив по колу. В цю мить на душі стало спокійно і я зрозумів, що Шарбель не покине нас один на один з хворобами. За день до цього дружині надранок наснилось, що потрібно молитись до Святої Теклі, яку, нажаль, мало хто знає і мало хто молиться. Наступного тижня мали прийти результати аналізів, на які ми чекали з нетерпінням і страхом. На очі навертались сльози, коли львівська лікарка сказала, що жодних відхилень не виявлено і наша дитинка здорова. Ще згадується момент, коли перед відправленням аналізів у Львів, ми помолились Новену до Юди Тадея, тримаючи в руках аналізи на експертизу, благаючи, щоб цей могутній святий допоміг нам і нашій доні. І він таки зглянувся на наші молитви і передав їх Господу.
Сьогодні наша доня поправляється і ми віримо, що Господь, Матір Божа і їхні Святі завжди будуть з нами а ми станемо кращими християнами і виховаємо нашу крихітку хорошою і вірною Богу людиною.

Оксана4444
гість
гість
Повідомлень: 1
З нами з: 10 січня 2015, 20:59

Re: Як мені допоміг Святий Тадей

Повідомлення Оксана4444 » 13 січня 2015, 20:46

Вдячна Святому Апостолу Юді-Тадею за опіку та заступництво у всіх важких ситуаціях,особливо за допомогу у лікуванні. Тверда віра і щира молитва до цього Святого Апостола долає будь-які труднощі на вашому шляху. Моліться до Тадея,і він допоможе доступити вам до Божого милосердя!

Аватар користувача
ShMariam
Модератор
Модератор
Повідомлень: 4630
З нами з: 06 грудня 2008, 14:08
Звідки: Львів

Re: Як мені допоміг Святий Тадей

Повідомлення ShMariam » 20 грудня 2015, 21:33

На Кредо пишуть, що мощі св. Юди Тадея будуть у Львові в церкві св. Онуфрія до 27 грудня. Храм відкритий від 7.00 до 19.30
http://www.credo-ua.org/2015/12/148617
Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281

oleg4er
гість
гість
Повідомлень: 1
З нами з: 21 грудня 2015, 09:54

Re: Як мені допоміг Святий Тадей

Повідомлення oleg4er » 21 грудня 2015, 11:19

Слава Ісусу Христу!
Хочу розповісти свою історію про допомогу Святого Юди Тадея у справді, здавалось, вже безнадійній обставині.
У червні минулого року зі мною сталася велика неприємність. Мене було затримано правоохоронними органами в обвинуваченні у доволі серйозному злочині, якого я не вчиняв. За ухвалою суду мені було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту і майже ціле літо я провів вдома. Як я і мої друзі не намагалися добитися правосуддя – все було марним, правоохоронці на контакт не йшли, будь-які спроби вирішити питання залишались спробами, я майже втратив надію…
І ось на п’ятдесятий день свого затримання я почав молиться Девятницю до Святого Апостола Юди Тадея. Яким же було моє здивування, коли того ж дня мені зателефонували друзі і сказали, що один з найкращих адвокатів міста погодився бути моїм захисником. Далі, з кожним днем молитви мої справи налагоджувалися на краще. Наступного дня після того, як я закінчив молитися Девятницю до Святого Апостола Юди Тадея з мене зняли електронний пристрій слідкування і вперше за довгих два місяці я зміг вийти на вулицю. Пройшло ще декілька днів, мені зателефонував адвокат і повідомив про закриття стосовно мене провадження у зв’язку з відсутністю в моїх діях складу злочину. Моїй радості не було меж, на очах виступили сльози...
Так Святий Юда Тадей врятував моє життя, укріпив мою віру і дав надію на те, що в яких би безнадійних обставинах ми не опинилися маємо завжди надіятися на Господа Бога і прости ласки Ісуса Христа через Святого Апостола Юду Тадея!


Повернутись до “Життя християнина”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість